Menu

Algemene ledenvergadering FTCW

Op 22 september 2020 staat de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging op de kalender. Net zoals vorige jaren zouden wij deze Algemene Ledenvergadering met onze leden graag in de kantine van VELO willen doen. Maar dat zal, vanwege corona en de RIVM-maatregelen, dit jaar helaas niet kunnen doorgaan.

Als bestuur hebben we gekeken naar verschillende alternatieven en mogelijkheden om de Algemene Ledenvergadering te kunnen houden. Uiteindelijk zijn wij uitgekomen op een elektronische vergadermogelijkheid, Microsoft Teams. Dit wordt ook wel video-vergaderen genoemd. Andere bekende mogelijkheden van video-vergadering zijn bijvoorbeeld Google Meet en Zoom.

Als bestuur hebben wij voor onze bestuursvergadering in de afgelopen maanden veel gebruik gemaakt van Teams en wij denken dat wij via Teams een veilige en ook zinvolle Algemene Ledenvergadering kunnen organiseren.
Jullie zullen over video-vergaderingen in de diverse media al iets hebben gelezen of gezien en misschien hebben enkele van jullie hier ook al ervaring opgedaan met video-vergaderen. 

Wij zijn er ons van bewust dat niet ieder lid eerder met Teams te maken heeft gehad, maar om deel te nemen aan een video-vergadering is niet heel veel kennis nodig en daarnaast zijn ook geen bijzondere apparaten benodigd. 
Met de meeste mobiele telefoons, laptops en PC is het al mogelijk deel te nemen. Een microfoon en geluid is wel een minimum vereiste, een webcam/camera is handig maar niet echt nodig. Daarnaast hoeft er geen extra software of apps geïnstalleerd te worden om deel te nemen.

Als er behoefte is aan meer uitleg over Teams willen wij je vragen dit bij ons aan te geven. Wij werken nog aan de mogelijkheid om een oefenvergadering te organiseren waarin elk lid de mogelijkheid krijgt kennis te maken met werkwijze van Teams. 
Kijk voor meer informatie op deze link: Informatie Teams

Op korte termijn zullen wij de agenda voor de Algemene Ledenvergadering bekend maken en sturen wij ook de uitnodiging voor de video-vergadering via Teams.

Het Bestuur