Menu

FTCW bedankt,

Na een lange plezierige periode heb ik mijn mede bestuurders vroegtijdig te kennen gegeven, dat ik andere bezigheden wil gaan doen die ook leuk zijn, blijft natuurlijk wel dat het fietsen voorop staat. 

Ik ben binnen de vereniging op zoek gegaan naar een lid die een bijdrage wil/kan leveren in een goed draaiend bestuur. Dit heeft even geduurd, want iedereen heeft het druk in deze tijd. Bij benadering aan de persoon uitgelegd, dat het zeer leerzaam en nuttig is om mee te draaien in een bestuur dat elkaar goed verstaat. 

Ook kom ik er steeds meer achter dat wij met elkaar een super fijne fietsclub zijn: DE drijfveer voor het voortbestaan van de Vereniging in de toekomst. In de afgelopen jaren heb ik veel mensen mogen ontmoeten die een positieve bijdrage aan onze Fietsclub hebben gegeven en ook nu nog steeds doen, daar ben ik ze zeer dankbaar voor. Ik kan het iedereen aanraden om, als je in de gelegenheid bent een taak binnen de vereniging op te willen pakken.                                                                            

En…..  het bestuur geeft aan, dat er binnen de Commissies ruimte is voor leden die hun steentje willen bijdragen en daardoor met hen en hun wensen nauwer in contact komt. Om binnen de vereniging alles goed te laten verlopen kan men assisteren bij activiteiten en evenementen die wij jaarlijks als club organiseren. Want een vereniging als Fiets Tour Club Westland draag je met elkaar en daardoor creëer  je een goede sfeer en gezelligheid.    

Je hoort vaak zeggen:  Een gezonde manier om oud te worden is bewegen en daar hoort fietsen (en actie) bij.

Ik wil mijn medebestuursleden EN de leden bedanken voor de prettige samenwerking en het in mij gestelde vertrouwen de afgelopen 8 jaar als Bestuurslid + 2  jaar Voorzitterschap a.i. van FTCW. Tevens werd ik verast met een prachtig boeket bloemen en een waardebon. 

Tijdens de ledenvergadering op 24 september jl. heb ik mijn functie als Voorzitter van FTCW overgedragen aan de jongere lichting. De voorgedragen Ruud Zwinkels heeft zich tijdens de jaarvergadering voorgesteld en zal als nieuw gekozen bestuurslid een taak binnen het bestuur gaan vervullen

Ik wens Ruud, als nieuw bestuurslid samen met het huidige bestuur een fijne tijd toe en veel fiets plezier nu en in de toekomst.

Met vriendelijke groet

Gerard Zwinkels.