Menu

RABObank Bossentocht 11Juni (inclusief gezinstocht)

Fietsclub Tour Club Westland organiseert in samenwerking met Rabobank Westland een toer- en gezinstocht op zondag 11 juni. Namens Rabobank en FTCW nodigen wij iedereen uit deel te nemen aan dit unieke gratis evenement.

Traditie getrouw heeft de laatste toertocht van het seizoen bij Fiets Tour Club Westland (FTCW) een bijzonder karakter, zo ook dit jaar.  In samenwerking met onze hoofdsponsor Rabobank willen wij het (toer)fietsen individueel of in groepsverband onder de aandacht brengen van iedereen.

Samen fietsen
Wil je voor de gezelligheid het toerfietsen in groepsverband ervaren of geef je er de voorkeur aan om met je vrienden of gezin deel te nemen, dan is dit mogelijk op zondag 11 juni. Er zijn drie toertochten uitgezet. Een korte-,en een lange toertocht van 80 km en 135 km. Voor het gezin is er een gezinstocht van 35 km.

De start is op het sportcomplex VELO aan de Noordweg 26, 2291 EE  in Wateringen.

De starttijden van de verschillende routes zijn; 135 km start om 08:30 uur, 80 km start om 09:00 uur en de gezinstocht van 35 km start van 09:00 uur t/m 12:00 uur

De routes van de toertochten zijn duidelijk aangegeven. Halverwege is er voor de lange toertochten een georganiseerde koffiestop. Voor de gezinstocht zijn er voldoende gelegenheden om zelf een stop in te plannen. Bij de starttafel ontvangt u een routebeschrijving. Bent u in het bezit van fietsnavigatie? Download dan de GPX file op onze site http://www.ftcw.nl/gpx-files-toertochten-2017.

Gratis deelname
Bij de start krijgen de deelnemers een tasje van de sponsor, een consumptiebon voor VELO en een versnapering voor onderweg. Alleen als u zich via de mail of het inschrijfformulier op de starttafel heeft aangemeld komt u in aanmerking voor de goodie-bag.

Aanmelden
Wilt u deelnemen aan een toertocht? Meld u aan voor 5 juni via rabobankbossentocht@ftcw.nl
En vermeld uw naam, het aantal personen en de afstand die u wilt fietsen.