Menu

Toerfiets seizoen FTCW start 2e Paasdag

Start Toerfiets seizoen FTCW

In de winterperiode heeft de toercommissie weer een uitdagend toerprogramma samengesteld. Dit is mede mogelijk door de inzet van een groep vaste uitzetters welke dit jaar is uitgebreid met twee nieuwe teams. Deze teams hebben ook nieuwe routes bedacht.

Tweede paasdag gaat het toerfietsseizoen 2018 van start. In de periode van 02 april tot en met 10 juni kunnen leden en niet-leden iedere zondagochtend deelnemen aan een toertocht. Deelname voor leden is gratis. Niet-leden betalen € 2,- per toertocht of € 12,50 voor een 11-rittenkaart.Bij iedere toertocht kan gekozen worden uit twee afstanden; een korte route van 75 km en een lange route met een lengte die varieert van 100 tot en met 145 km.

De startlocatie van alle toertochten is de kantine van sportcomplex Velo aan de Noordweg te Wateringen. De starttafel is 's ochtends geopend van 8.15 tot en met 9.15 uur. Deelnemers aan de 100-135 km kunnen starten vanaf 8:30 uur en deelnemers van de 75 km kunnen starten vanaf 9.00 uur.

De tochten zijn volledig uitgepijld. Daarnaast is er bij de starttafel ook een papieren routebeschrijvingen beschikbaar. Gebruikers van een fietsnavigatiesysteem kunnen via de website ook navigatie bestanden (.gpx) downloaden.

De GPX file van de eerste 6 toertochten kan je downloaden vanaf de site GPX bestanden.

Download GPX bestanden

Ben je benieuwd waar de toertochten heengaan bezoek dan de site toertochten en lees een kort verslag van de route.

Korte beschrijving toertochten

Met vriendelijke groet,
De toercommissie