Menu

Van het bestuur

Beste leden,

Even een korte terugblik in de tijd over de invulling van het nieuwe bestuur als ook het afscheid van de voorzitter, penningmeester en functie vossenritten.

Er ging echt een spannende tijd aan vooraf om fietsliefhebbers te vinden die de taken van de aftredende bestuursleden wilden overnemen. Dat heb je vaak als zij hun functie perfect hebben uitgeoefend, dan ligt de lat hoog.

Met de A.L.V. voor de deur zijn wij er toch in geslaagd om fietsliefhebbers te vinden die een bijdrage willen leveren om alles op rolletjes te laten lopen. Tijdens de ALV hebben wij met veel dank voor de jaren van inzet, afscheid genomen van Marcel van Ruijven, Fred van der Loos en Vincent Vogels als bestuurders van onze vereniging.

De functies binnen de nieuwe groep zijn in goed overleg ingevuld:

(Ad Interim) Voorzitter Gerard Zwinkels
Secretariaat Ria Batist
Penningmeester Peter Marchetti
Communicatie Marco van der Poel
Evenementen Peter van Os
Vossenritten Jeroen van der Valk
Toertochten Vacant

                 
                                   
                           
                                                     
                               
                                 
                                  

 

 

 

 

Daarnaast zijn wij verheugd te kunnen melden, dat na beeindiging van de Dikke Band en de dankbetuiging aan Piet Pool, het bestuur graag van zijn ervaring gebruik wil maken en daarom als adviseur aanblijft.

De start van het vossenrittenseizoen is weer, als vanouds goed verlopen en er zijn nieuwe kaartjes met een chip uitgereikt, zodat we op termijn sneller de uitslag kunnen presenteren. De eerste testen zijn veelbelovend.

We willen ook de jeugdgroep niet vergeten want dat is wel de toekomst van onze vereniging. Leuk om te zien dat zij een eigen WhatsApp groep hebben.
Zijn er in je omgeving mensen die het leuk vinden om op zondagmorgen onder begeleiding te fietsen? Neem ze mee naar VELO dan kunnen zij ook het fietsplezier beleven.

Tot slot de wens voor dit seizoen: Dat de weergoden ons zondagmorgen goed gezind mogen zijn en dat we met elkaar vele veilige kilometers mogen maken.

Het bestuur