Menu

Van het bestuur

Beste leden,

De eerste twee maanden van het nieuwe jaar zitten er alweer op en we kijken terug naar een turbulente (veel wind!) start van het jaar. Halverwege december hebben we moeten besluiten om de vossenritten tijdelijk te stoppen in verband met een lockdown. Hierdoor was het helaas niet mogelijk om de oliebollenrit door te laten gaan maar hiervoor hebben we een creatieve oplossing weten te vinden. Op de parkeerplaats van Velo is er oliebollen drive-in gecreëerd waar alle leden konden genieten van heerlijke oliebollen van Bakkerij Paul Schalke.

Halverwege januari was het weer mogelijk om vossenritten te organiseren en ook de wintertoerrijders konden weer van start. 

De toercommissie is ondertussen ook druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe toerseizoen. In de komende weken willen wij alle leden daarover verder informeren.


Volgend jaar hopen wij als vereniging ons 50-jarig jubileum te kunnen gaan vieren. Als bestuur zijn wij al voorzichtig bezig met de eerste voorbereidingen. Maar wij zijn zeer benieuwd naar de ideeën van jullie als leden van FTCW over de invulling van dit 50-jarig jubileum. Heb je ideeën meld je dan bij ons aan. Ook zijn wij op zoek naar leden die bezig zijn met design of ontwerpen van websites, logo's etc. Ben jij die persoon die ons kan helpen of ken je iemand die dat goed zou kunnen, meld je dan aan bij het bestuur. Aanmeldingen kunnen via info@ftcw.nl.
 

Met sportieve groet,
Bestuur FTC Westland