Menu

Vossenrit 13-3-2022

Mijn naam is Hans van der Kaaij, mij werd vriendelijk maar toch wel dringend verzocht een stukje te schrijven over de “Vossenrit” van 13 maart.  Ik weet, het is al weer een tijdje geleden. 

Ik ben dit jaar voor het eerst begonnen met het rijden van “Vossen jacht” ritten. Ik vind het een erg leuke bezigheid. Ik kon me er niet echt een voorstelling van maken. Ik dacht, we gaan het wel zien wat het inhoud. Maar ik moet zeggen, met elke rit werd ik ook steeds fanatieker! Ik ben mee gaan rijden in toer 3 en dat is een heel leuke club, gezellige en leuke gasten!

Enfin over de rit van 13 maart. Het was een erg leuke, maar wel verwarrende rit en toch waren we erg goed bezig.  Wij hebben gelukkig de route goed gevolgd want het bleek dat de kopgroep hier en daar een pijltje had gemist, wij reden dus wel goed en waren we als eerste bij de “Vos”

Het zoeken ging niet vanzelf. Hij was erg goed verstopt, wij maar zoeken en zoeken, ondertussen maar hopen dat de kopgroep er niet aan zou komen. Gelukkig niet!

Uiteindelijk was de “Vos” verstopt onder de rest emmer! Ik had flink gescoord deze rit, aangezien ik mijn Joker had ingezet kreeg in dus 50 punten voor deze rit. Toen bleek ook nog aan het eind van dit seizoen dat ik best hoog was geëindigd in het klassement, zeker voor m’n eerste jaar. 

Bij het eindfeest mocht ik plaats nemen op plek 3 van het podium. Ik vond het eindfeest ook erg leuk en vond het heel goed georganiseerd. Super mannen, top!

Nu zijn we alweer bezig met het fietsen van de toertochten en af en toe ben ik al héél vroeg in de weer op m’n vrije zondag om de tocht uit te zetten. 

Ik vind dit ook leuk en als je lid bent van een club moet je er ook wat voor over hebben.

Hans van der Kaaij