Menu

vossenrit van 13 januari;

Rond 10 over 10 was de start voor de tour 3 rijders, de volgorde was deze keer anders dan anders, dus wij mochten al vroeg starten, gelijk na de veteranen.

Het begon als een rustig ritje, tot in het park in Rijswijk, daar bestond de chaos: van links naar rechts en van onder naar boven, nergens een rode pijl te vinden..
maar uiteindelijk kwam ik eruit! En niet alleen; ik had een mooi groepje met mij meegenomen. Vanaf dat moment ging het gas erop! Via Delfse Hout naar Pijnacker, dat ging lekker. En fijn; bekend terrein! Emmertje meegepakt en door.
Via het fietspad vanaf de sluis in Rodenrijs naar de A13, het hele eind pal tegenwind.
Dat was flink bikkelen maar ze kregen me er niet af! Daarna pakte we nog even een stukje offroad mee, door de bosjes. Jammer, dat was niet nodig geweest, geen emmer te vinden daar..
Gelukkig een eindje verderop toch nog een emmer gevonden op het parkeerterrein bij Kerkpolder, en nog 1! 

Een tijdje later kwamen we gelukkig in de buurt van de vos.
Ik hing inmiddels met mijn tong over het stuur maar ik maakte me geen zorgen; er was in geen velden of wegen een andere tour 3 rijder te vinden, dus ik stond er goed voor!
Toen we de vos uiteindelijk vonden: ringetje erin! Eerste! Dat is toch een fijn gevoel als je weet dat je je joker hebt ingezet! 

Johan Eijgenraam, Greenteam