Menu

Zondag 31 maart 2019.

Vandaag weer een heel mooie toertocht gereden die weer georganiseerd was door de bekende oud Honselersdijker Mart Voordenhout.

Dat Mart het nog niet verleerd is bleek vandaag maar weer eens ,hoewel er wel een paar kleine schoonheidvautjes in de rit zaten.
Dat is helemaal niet erg want als je iets doet kan er altijd wat fout gaan.
Als je niets doet kan je ook geen fouten maken, alleen het niets doen is al fout vind ik. Dus Mart trek het je niet teveel aan.

De rit ging via de Beneluxtunnel naar Rhoon, dan naar Barendrecht. het waren mooie stukken om te fietsen, heel afwisselend met oa prachtige natuur. 
Dat Mart zoveel mooie plekken weet te vinden daar neem ik mijn petje voor af.

Zelf reed ik nog met 3 anderen te weten MdenD teM,JdeGr en Hellen. We hebben heerlijk gefietst en veel van de mooie stukken onderweg genoten.
Opeens kwamen bij de Heienoordtunnel waar ik het wel een beetje moeilijk had met het laatste stuk naar boven,maar na een paar oppeppende woorden van Marcel ging het wel weer.

We zaten nu vlak bij de koffiestop zo bleek later.

Deze was in Blaaksedijk,dat is vlak bij Puttershoek.
De koffie en de stop (bij ons) waren prima.

De terugweg ging oa door een paar leuke straatjes naar de Maastunnel en langs gevangenis De Schie richting de Hoge Brug in Overschie en zo op Velo aan.

Mart bedankt voor de mooie afwisselende rit, er hebben toch zeker dik 60 mensen van genoten

Oh ja Mart weet jij toevallig nog een adres waar ik heel mooie tulpen kan kopen voor een mooie vrouw die me toch een poosie heb moeten missen

 

Groeten w.v teH/N